I sommervarmen, kan man rigtigt se kroppe. Tatoveringer, der tidligere var skjult under lange skjorter og bukser kommer frem i sommervarmen. En undersøgelse af utroskab hjemmesiden Victoria Milans danske medlemmer afslører hvor det er mest sexet at placere tatovering og at tatoverede danskere er mere tilbøjelige til være utro.

Read More

Hvem er den perfekte elsker?

Skal han være lækker eller smart? Utrohedsiden Victoria Milan har fundet ud af hvad deres Danske medlemmer søger efter. Den perfekte elsker skal være rolig, romantisk og sød. Han skal helst være høj og elegant.

Mere overraskende er at en tredjedel af de adspurgte kvinder gerne vil se et Hipster-skæg på deres perfekte elsker.

Read More

Valentines dag er dagen hvor par fejrer deres kærlighed for hinanden. Men hvordan håndterer folk som har en affære denne dag? Den mest normale måde er at mødes med ens elsker et par dage før Valentines dag, ifølge Affære-siden Victoria Milan som spurgte deres danske medlemmer. 24% af vores medlemmer planlægger at mødes med deres elsker før Valentines dag. Dette er et tidspunkt hvor folk risikere at blive opdaget siger Sigurd Vedal, CEO af Victoria Milan.

Read More

Lader din kone dig ikke komme i nærheden af hendes telefon eller virker hun pludselig ekstremt glad til syne ladende uden grund? Så er der anledning til at tro hun går bag om din ryg med en anden mand.

Read More